Balesetbiztosítás mint kereseti forrás

Ez aranyos.

Nem győzök nap mint nap rácsodálkozni arra, hogy az amerikaiak szeretnek pereskedni. Van egy nő, aki titokban minden párbeszédet rögzít a felettesével. Aztán van olyan is, aki örül egy közlekedési balesetnek.

Ma az egyik ismerősöm megosztott velünk egy személyesen megélt autóbalesetet. Múltkor jött a villamos, és egy kicsit megnyomta az autót. Ő vezette a kocsit, semmi baja nem lett, a karosszéria egy kicsit benyomódott. A rendőrökre várva a villamoson ülő emberek kedélyesen elbeszélgettek, nevetgéltek. Utólag megtudta az újságból, hogy összesen negyedmillió dollár értékű baleseti kártérítést követeltek az utasok (hozzátette, egy bizonyos család, plusz a villamosvezető stb.).

Kérdeztem, ez akkor ezek szerint külön családi bevételnek számít itt?

Mindhárom jelenlevő hevesen bólogatott. És még hozzátették: van, aki úgy ugrik fel ilyenkor utólag a villamosra vagy buszra.

Ez persze nem a teljes USA, csak néhány államban van így. De Louisiana ezek közé tartozik. Ha erre jársz, eszedbe se jusson _nem_ balesetbiztosítást kötni. Természetesen az egyik ügyfelünk kizárólag ilyen autóbalesetekre specializálódott, és nem véletlenül…

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s