Kertvárosi fotók

Itt lakunk New Orleans-ban,. A kertvárosi utcák tele vannak páfrányokkal és általában kettő db mókussal, akik sokszor az eldobott csokipapírt majszolják, vagy egymással kergetőznek. Attila szerint ez ‘az itteni Zugló.’

Fafonat

És akkor itt egy utcarészlet is. Képen annyival jobb, hogy a hőséget kényelmesebb hozzáképzelni. Irdatlanul tikkadt szöcskenyájak idő van, gyöngyökben patakzik perceken belül a víz rólunk. A járda két oldala között barna kisgyíkok cikáznak át és vissza (bár az is lehet, hogy azok már teljesen másik gyíkok), nagyon magas a mellső lábuk és könnyedén ugranak vízszintesről függőleges felületre.). Lencsevégre még nem sikerült kapni. Ahogy a száguldozó mókusokat sem.

Atta kertváros

Végül itt egy jellegzetes Katrinás kép, ez két szépen felújított ház között van. Egyáltalán nem ritka látvány a szépen rendezett oszlopos, kúria jellegű házak között egy-két teljesen kihalt, megfeketedett, esetleg gerendákkal aládúcolt romház. Csótányokat eddig még csak a hátukra fordulva, döglötten láttunk, de állítólag olykor bejönnek a házba vízért. Remélem nem kell latba vetnem a közeli pharmacy-ban vásárolt, természetesen brutál nagy méretű hangya- és csótányirtónkat (ants&roaches, instantly kills).

katrina house corner

Szóval a környék nagy része biztonságos és barátságos, akadnak fekete foltok, néha-néha rosszabb arcok is, de többségében csak mini ölebes futókat, szélesen vigyorgó hi-how-are-you-doing arcokat látni.

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s